Vrijedna obljetnica DVD-a Črnilovac

03.07.2017. U subotu 1. srpnja u Črnilovcu je proslavljena 60. obljetnica rada mjesnog vatrogasnog društva

Brojni vatrogasci okupili su se 1. srpnja u Črnilovcu da bi obilježili vrijednu obljetnicu, 60 godina neprekidnog rada vatrogasnog društva u ovom malom jaskanskom naselju.

Nakon svečanog mimohoda održana je i svečana sjednica društva na kojoj je o radu DVD-a Črnilovac u proteklih 60 godina govorio predsjednik Bojan Pozderac. Zaslužnim članovima društva, sponzorima i donatorima uručena su ovom prilikom priznanja i zahvalnice. Posebno priznanje primio je jedan od utemeljitelja vatrogasnog društva u Črnilovcu, Stjepan Benko.

Društvo danas broji 35 članova, od čega gotovo 20 operativnih vatrogasaca. Sudjeluju na svim vježbama, a u slučaju požara izlaze na intervencije, naglasio je Bojan Pozderac. Članovi društva puno rade na uređenju vatrogasnog doma, a i jedini su pokretači svih događanja i aktivnosti u selu.

Pored predstavnika dvadesetak vatrogasnih društava, na proslavi u Črnilovcu sudjelovali su i zamjenici jaskanskog gradonačelnika Stipe Bučar i Domagoj Šlat, te Ranko Vojnović potpredsjednik Vatrogasne zajednice Jastrebarsko.
I.K.

TAGOVI | DVD Črnilovac

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!