Završila škola klizanja za osnovnoškolce

06.01.2017. U organizaciji Turističke zajednice, Društva Naša djeca Jastrebarsko, te pod pokroviteljstvom Grada, za vrijeme školskih praznika organizirana je škola klizanja za jaskanske osnovnoškolce

Sadržaji škole klizanja i ove godine održani su na Strossmayerovom trgu, a kroz školu klizanja osnovnoškolci su kroz zabavan način naučili i unaprijedili vještine na ledu.

Novost ove godine bila je u cijenama škole klizanja, koje su iznosile za prvo dijete 160,00 kn; za drugo dijete 100,00 kn, a za treće dijete u obitelji 80,00 kn. Ukoliko je mlađe dijete iz obitelji pohađalo školu klizanja sa vrtićkom djecom, roditelji su također ostvarili popust kod uplate škole klizanja za osnovnoškolce.

Zbog druženja i zanimljivijeg učenja uz drugu djecu, škola klizanja se provodila u dvije veće grupe i to u terminima: 10:00-11:00 i 11.00-12:00, i to od 27. prosinca do 6. siječnja.

Ovogodišnje trenerice škole klizanja Mia Medvedovski, Nera Varadi, Ana Lojen i Tea Balaban svojim su radom djecu naučile osnovama klizanja te im na ugodan i zabavan način ulile samopouzdanje na ledu.

Svi polaznici škole klizanja, točnije njih 73, po završetku programa primili su priznanja, najbolji i medalje, a dodjela je održana nakon završnog sata klizanja svake grupe. Priznanja i medalje malim klizačima uručili su zamjenik jaskanskog gradonačelnika Domagoj Šlat i predsjednica Društva Naša djeca Jastrebarsko Nikolina Ribarić.
Marija Škrabe

TAGOVI | Društvo Naša djeca Jastrebarsko | Grad Jastrebarsko | Turistička zajednica Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!