Zlatna statua za Zdenka Šembera

14.03.2019. Zdenku Šemberu uručeno je najviše priznanje komore "Zlatna statuta s pisanim priznanjem", a Draženu Paveku "Zlatna diploma" Obrtničke komore Zagreb

Povodom obilježavanja Dana Obrtničke komore Zagreba na svečanoj sjednici 13. ožujka komora je dodijelila nagrade i priznanja uglednim i uspješnim obrtnicima, institucijama, kao i poslovnim partnerima za postignute uspjehe u prethodnom razdoblju, poduzetnička postignuća, te promicanje i potporu obrtništvu.

Na prijedlog Upravnog odbora Udruženja obrtnika Jastrebarsko komora je uručila najviše priznanje „Zlatnu Statutu Obrtničke komore Zagreb s pisanim priznanjem“, koja se dodjeljuje za postignute značajne poslovne rezultate u obrtu, očuvanje i unaprjeđenje vještina i znanja deficitarnih, umjetničkih i tradicijskih obrta, izniman doprinos u razvoju obrtničkog sustava i promidžbu obrtništva gospodinu ZDENKU ŠEMBERU za uglednog, uspješnog i časnog obrtnika, postignute značajne poslovne rezultate u obrtu, inovacije i očuvanje obiteljske tradicije.

„Zlatna diploma Obrtničke komore Zagreb“ na prijedlog Upravnog odbora Udruženja uručena je gospodinu DRAŽENU PAVEKU za uspješan dugogodišnji rad, promidžbu obrtništva i razvoj komorskog sustava. Svojim radom (neprekidno obavljanje obrta 30 godina), znanjem i zalaganjem vlasnik ugostiteljskog obrta postigao je značajne poslovne rezultate, te svojim djelovanjem dao značajan doprinos razvoju i promicanju obrta i obrtništva u cjelini.

Dodjeli priznanja povodom 24. Dana Obrtničke komore Zagreb nazočili su predstavnici jaskanskog Udruženja Stipe Bučar i Monika Čunko, ravnateljica Srednje škole Jastrebarsko Đurđica Lončarić, te supruge nagrađenih Ivanka Šember i. Marijana Pavek.
Iskrene čestitke našim vrijednim i zlatnim obrtnicima!

M.Č.

TAGOVI | Obrtnička komora Zagreb

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!