Zoran Milanović na proslavi u Jaski

01.05.2014. Na proslavi Praznika rada na Strossmayerovom trgu, Jaskancima se danas pridružio i hrvatski premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović

U organizaciji jaskanskog SDP-a, na Strossmayerovom trgu u centru grada održana je danas već tradicionalna proslava 1. svibnja, Praznika rada. Mnoštvu ljudi koji su došli na trg  kratko se pridružio i predsjednik hrvatske vlade Zoran Milanović, zajedno s ministrima Mihaelom  Zmajlovićem i Sinišom Hajdašom Dončićem te jaskanskim gradonačelnikom Zvonimirom Novoselom.

Premijera Milanovića Jaskanci su srdačno pozdravili, neki s njim i porazgovarali te se obavezno fotografirali.

Ministri Zmajlović i Hajdaš Dončić "izazvali" su premijera i jaskanskog gradonačelnika na partiju stolnog nogometa, nakon čega se Milanović pozdravio s građanima i otišao iz Jastrebarskog.

Fešta na Štrossu nastavljena je uz glazbu sastava Meštri, već tradicionalnim grahom i kobasicama, te domaćom kapljicom kojom je jaskanski SDP počastio svoje sugrađane.  

Za one najmlađe organizatori su pripremili mali zabavni park s fliperima, stolnim nogometom i simulatorom za vožnju rellya.

Praznik rada je međunarodni blagdan koji Gradska organizacija SDP-a već godinama tradicionalno obilježava prigodnim programom za sve naše sugrađane, ali i ostale posjetitelje koji dolaze u naš grad družiti se, dobro zabaviti i opustiti, rekao nam je ovom prilikom predsjednik jaskanskog SDP-a Zvonimir Novosel.

TAGOVI | SDP Jastrebarsko | Zoran Milanović | Zvonimir Novosel

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!